Ændre tekstens størrelse A A A
Velkommen til Gildhøj
Privathospital

Hovedmenu

Slidgigt i skulder

Slidgigt i skulderleddet (humeroscapulær artrose) er en langsomt fremadskridende sygdom, hvor der kommer tiltagende smerter og nedsat bevægelighed.

Hos Gildhøj Privathospital har vi specialiseret os i ortopædkirurgi og vi er et af landets største hospitaler indenfor ortopædisk kirurgi. Det er derfor også flere af Danmarks bedste og mest erfarne ortopædkirurger, der står for slidgigtoperationer i forbindelse med slidgigt i skulderen.

Årsag til og behandling af slidgigt i skulder

Slidgigt i skulder skyldes, at brusken i leddet langsomt er blevet ødelagt. Et røntgenbillede af skulderen vil bekræfte lidelsen. Behandlingen er en operation, hvor brusken på ledhovedet udskiftes med en metalkrave. Det svarer i princippet til, at skralden på en appelsinskal skiftes ud. Operation medfører generelt bedre bevægelighed og færre smerter. I lettere tilfælde af slidgigt kan man nogle gange nøjes med at udføre en kikkertoperation.

Professionel behandling af slidgigt i skulderen

På Gildhøj Privathospital gør vi meget ud af, at der skal udvises ansvarlighed, faglig dygtighed, hjælpsomhed og samarbejdsvilje blandt vores ansatte. Dette gør, at vores undersøgelser og behandling af patienter foregår professionelt, respektfuldt og venligt med forståelse for vores patienters individualitet og den situation, som den enkelte står i. Dette gælder også ved en operation i skulderen.

Du kan læse mere om skuldersmerter i vores patientvejledning.

Ring for information og tidsbestilling
Telefon:
43 43 92 92
Mandag - torsdag: kl. 8-17
Fredag: kl. 8-16